Vrijstaand wonen in Breezand!

ingevoerd op 12-5-2015

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 10-03-2016 | 10:40:22

Alles is mogelijk in Groenhof!

Met het project GROENHOF krijgt Breezand er 60 vrijstaande woningen bij in een ruime, groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Er is vrij uitzicht, veel groenvoorzieningen en water. Tuin Bouwontwikkeling verkoopt deze 60 vrije bouwkavels en biedt hierbij verschillende woningtypen aan die u op de door uw gewenste kavel kunt laten bouwen. Tevens is er de mogelijkheid voor het maken van een eigen woningontwerp door één van onze projectarchitecten.

Wonen in Breezand is genieten van het dorpsleven op een heerlijke woonplek. Een woonplek die uw droom werkelijkheid maakt en dus volledig voldoet aan uw eigen eisen en wensen.

U kunt al vrijstaand wonen vanaf € 259.000,-!

Naast de grote variatie in woningtypen die voorhanden is kunt u ook uw eigen woning laten ontwerpen en zo al uw woonwensen realiseren. U ontwerpt zelf of in samenwerking met een architect uw eigen droomwoning al vanaf € 299.000,- vrij op naam.

Heeft u een droomwoning of wilt u graag een woning die u al ergens anders heeft gezien? Die ene… met die grote leefkamer met open haard, veranda, grote garage of kleurstelling? Uiteraard kunnen we ook één van de vele ontwerpen aan uw specifieke wensen aanpassen. Alles is mogelijk!

Graag horen wij van u aan welke kavel, wat voor woningtype en aan welk budget u denkt. Aan de hand van een oriënterend gesprek wordt bepaald of wij uw wensen kunnen realiseren. U krijgt dan een richting van de totaalprijs vrij op naam en een optie op de door u gewenste kavel.

Vraag vrijblijvend een brochure aan bij een van onze makelaars.