RWZI, Oostoeverweg 70: verbouw

Omschrijving

De werkzaamheden van dit werk wordt onder renovatie/ verbouw geschaard. De kantoorruimtes op de begane grond zijn volledig aangepast aan de huidige normen. Bouwkundig, maar ook E- en W technisch. De trap naar de 1e verdieping is verbreed. De bestaande toilet/wasruimtes zijn volledig aangepast, vergroot en verplaatst zodat er een gescheiden was en toiletruimte is voor de mannelijke en vrouwelijke medewerkers. De gevel aan de voorzijde is aangepast. Er is nieuwe isolatie aangebracht met een betere rc waarde en alle kozijnen en gevelbeplating aan deze gevel zijn vervangen. Zonwering aan deze gevel is ook aangepast. 

Opdrachtgever
HHRS Hollands Noorderkwartier

Architect
Bob Nieuweboer architektenburo

Constructeur
N.v.t.

Adres
Oostoeverweg 70 te Den Helder

Bijzonderheden
De kantoren op de 1e verdieping moesten in gebruik blijven.

Specificaties

Er zijn geen specificaties bekend van dit product.

Varianten

Er zijn geen varianten van dit product.

Downloads

Er zijn geen downloads van dit product.