Groeneplaats Den Burg, Texel

 

Voor de aanbesteding van de ontwikkeling op de hoek Vismarkt – Groeneplaats in Den Burg hebben wij door GeO architecten uit Schagen een ontwerp laten maken voor het realiseren van 10 koopappartementen, horeca en winkels. Op 9 november jl. heeft u in het persbericht van de gemeente kunnen lezen dat zij besloten heeft om de opdracht aan ons te gunnen. Uiteraard een fantastisch resultaat op deze beeldbepalende en historische locatie in hartje van Den Burg.
 
De komende weken zullen wij gebruiken om het plan verder te detailleren om het zo ook aan u te kunnen presenteren. 

 
We merken sinds de bekendmaking van de gemeente dat de interesse voor zowel de woningen als bedrijfsruimte enorm is. Uiteraard komen we graag met u in contact. We kunnen u op dit moment alleen nog geen verdere informatie verstrekken omdat deze simpelweg nog niet voor handen is. We willen u daarom vragen om uw interesse kenbaar te maken via ons emailadres info@tuin-denhelder.nl met als onderwerp ‘Groeneplaats’ of via onderstaand reactieformulier. Graag ontvangen wij uw contactgegevens (telefoonnummer en naam) en een korte uiteenzetting van uw interesse en/of vragen. Op dit moment zijn nog geen verkoopprijzen bekend en is nog geen toewijzingsprocedure van de woningen bepaald.

 

         

 

Klik voor een vergroting! Texelse Courant d.d. 10-11-2017 

 

Update d.d. februari: 
De voorbereidingen Groeneplaats in Den Burg zijn in volle gang, en als alles loopt als gepland, starten we in het najaar van 2018 met de bouw. Eind maart communiceren wij wanneer de verkoop van start gaat.

 

Update d.d. december:

Op 17 januari 2018 om 18.30u organiseren wij een presentatieavond over de nieuwbouwontwikkeling op de Groeneplaats. Locatie: Stayokay Texel, Haffelderweg 29 Den Burg

Wat kunt ieder geval verwachten?

- presentatie van het ontwerp door de architect;

- toelichting bouwperiode;

- planning start verkoop.

Indien u aanwezig wenst te zijn kunt u zich aanmelden via onderstaand reactieformulier. Graag vernemen wij met hoeveel personen u komt en uiteraard met welke interesse (bijv. als omwonende of als potentiele koper).

09-11-2017 Klik hier voor het nieuwsbericht op de website van de Gemeente Texel

 

Reactieformulier